Een week van de Coördinator Marketing & Communicatie van het Usva DB

Elk bestuurslid laat in de komende tijd op de blog zijn/haar week zien met behulp van wat foto’s, zodat je een beetje een idee krijgt van zijn/haar functie binnen het Usva Dagelijks Bestuur. Deze laatste keer de tijd voor Hannah, de Coördinator Marketing & Communicatie.

1 (2)

1. Ik begin de dag vaak met het lezen van mijn mails. Af en toe krijg ik mails van organisaties die vragen of wij bijvoorbeeld hun evenement willen promoten. Ook stuur ik zelf mails met bijvoorbeeld stukken voor de nieuwsbrief van een vereniging. De mails die je krijgt en verstuurt zijn heel uiteenlopend!

2 (1)

2. Elke maand verstuur ik de externe nieuwsbrief van Usva. Hierin schrijf ik de leukste evenementen die eraan komen die maand. Vaak zit hier meer tijd in dan gedacht! Wij gebruiken MailChimp om een nieuwsbrief te maken en dat werkt altijd heel prettig.

3. Op dinsdagavond doe ik met het Mediateam mee aan de Usva Quiz Night! Als coördinator Marketing & Communicatie coördineer ik het Mediateam en doe ik af en toe wat leuks met ze 😉 Op de foto ernaast zie je het Mediateam in actie. Het is leuk om deze enthousiaste commissie te begeleiden.

4. Het jaar gaat zo snel voorbij! Het is alweer tijd om te beginnen met het werven van een nieuw Dagelijks Bestuur. Het is belangrijk dat dit goed gepromoot wordt. Naast posters verspreiden heb ik een Facebook advertentie gemaakt en flyers verspreid op de faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen.

5 (1)

5. Wij hebben in verschillende universiteitsgebouwen posterpalen staan. Onze posterpaal in de Aletta Jacobshal is kapot, dus moet er een nieuwe gekocht worden. In deze dikke catalogus van Manutan ga ik op zoek naar een nieuwe posterpaal!

6.png

6. Tijd voor ontspanning! Ik volg een cursus ‘Hiphop’ bij Usva. Elke dinsdagmiddag ga ik van ons kantoor even naar de danszaal beneden om een uurtje te dansen.

7 (2)

7. Elke donderdagmiddag heb ik een programma overleg met Lisa. Hier bespreken we wat er de komende maand op het programma staat van Usva. Bij dit overleg krijg ik een goed overzicht welke evenementen eraan komen en wat er nog moet gebeuren op het gebied van promotie (zoals posters bestellen bijvoorbeeld).

8. Foto’s! Ik ben veel bezig met foto en video. Aan het einde van deze dag kies ik de mooiste foto’s uit van de afgelopen jamsessie en bewerk ik ze, zodat ze daarna op Facebook gezet kunnen worden. Daarnaast heb ik vanochtend foto’s met Jona gemaakt voor de nieuwe ontwerpwedstrijd die we hebben verzonnen. Deze foto gaan we gebruiken voor het promotieplaatje op Facebook!

9

9. Op vrijdag hebben we een lunchafspraak ingepland met het bestuur. We zitten veel op kantoor met zijn allen, dus het is leuk om af en toe ergens anders heen te gaan (deze ‘Shrimp roll’ van Pernikkel is een aanrader :)).

11

10. Op zaterdag is er de open dag van de RUG. De RUG organiseert meerdere open dagen in het jaar. Ik krijg altijd mails met de vraag of Usva weer op de informatiemarkt wil staan. Eva van onze KEI-commissie stond met mij op de informatiemarkt in het Academiegebouw. Lisa en Jona uit ons bestuur stonden op de informatiemarkt in het Duisenberggebouw. Soms zijn informatiemarkten rustig, maar soms spreek je ook veel mensen die geïnteresseerd zijn in Usva!

////////////////////////////////

Ben jij nieuwsgierig naar meer informatie over een jaar bestuur doen bij Usva? Hier is alles wat je maar wilt weten te vinden!

One comment

  1. Hello blogger, i must say you have hi quality posts here.
    Your blog should go viral. You need initial traffic boost only.
    How to get it? Search for: Mertiso’s tips go viral

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s