Een week van de Penningmeester van het Usva DB

Elk bestuurslid laat in de komende tijd op de blog zijn/haar week zien met behulp van wat foto’s, zodat je een beetje een idee krijgt van zijn/haar functie binnen het Usva Dagelijks Bestuur. Deze keer de tijd voor Kelly, de Penningmeester.

Foto1

Ik begin mijn dinsdag met het verwerken van twee declaraties van evenementen van de week daarvoor, de Karaoke Night en de Quiz Night. Niet de meest spannende werkzaamheid, maar het hoort erbij als je penningmeester bent!

Foto2.JPG

’s Middags werk ik aan een Powerpoint met Usva foto’s van de afgelopen jaren. Vrijdag organiseer ik samen met Dorinda (secretaris) een activiteit voor de Usva DB’s van de afgelopen 5 jaar. Deze Powerpoint willen we tijdens de borrel in het café laten afspelen.

Foto3.JPG

Ook verdiep ik me nog even in ons subsidiereglement. Van een aantal projecten waaraan ik voorlopige subsidie heb verleend krijg ik de eindverslagen binnen. Pas na goedkeuring van deze verslagen ken ik de subsidies definitief toe. Het toekennen van subsidies is één van je belangrijkste taken als penningmeester.

Foto4.JPG

Op woensdagochtend zit ik bij de werksessie voor de verhuizing van Usva naar de Healthy Ageing Campus in 2020. Samen met KuiperCompagnons en het USCC werken we aan het vlekkenplan, een voorlopige indeling van de ruimtes. Het gaat hierbij om vragen als: ‘waar komt de horeca in het nieuwe pand?’ en ‘hoe maak je het gebouw aantrekkelijk voor studenten?’. Als DB maken wij niet meer mee dat het nieuwe gebouw er komt, maar het is leuk dat wij op deze manier invloed kunnen uitoefenen.

Foto5.JPG

Aan het begin van de avond heb ik een vergadering met de Usva at the Park-commissie. Omdat ik zelf twee jaar geleden in deze commissie heb gezeten help ik Jona (evenementen intern) met de coördinatie van dit evenement. Volgend jaar is de penningmeester ook verantwoordelijk voor één van de commissies.

Foto6.JPG

Op vrijdag krijgen we een training van AIESEC over communicatie stijlen. Heel interessant om meer te leren over welke verschillende stijlen er bestaan en hoe je elke stijl het best kunt benaderen. Het bleek in ons bestuur elke categorie vertegenwoordigd is, en dat zorgt voor een optimaal resultaat!

Foto7

Om 17:00 uur begint de alumni-activiteit georganiseerd door Dorinda (secretaris) en mij. Het Usva-café stroomt vol met voormalig Usva-bestuurders voor een borrel en diner. Ook hebben we een quiz voorbereid met vragen over de geschiedenis van Usva.

Foto8.JPG

Op maandag flyer ik ’s middags met Hannah voor de bestuurswerving. Op de terugweg komen we langs het pand van Albertus Magnus waar deze banner hangt. Het Usva-logo staat erop omdat ik subsidie heb toegekend voor de musical en het benefietconcert. Heel cool om te zien!

Foto9

Samen met Lisa (evenementen extern) heb ik gewerkt aan dansworkshops gegeven door The Poetic Disasters Club. Het organiseren van workshops valt onder de taak cursusbeleid die dit jaar bij mijn functie hoort. Binnenkort organiseer ik bijvoorbeeld ook een workshop Handlettering.

////////////////////////////////

Ben jij nieuwsgierig naar meer informatie over een jaar bestuur doen bij Usva? Hier is alles wat je maar wilt weten te vinden!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s