Een week van de Coördinator Evenementen Extern van het Usva DB

Elk bestuurslid laat in de komende tijd op de blog zijn/haar week zien met behulp van wat foto’s, zodat je een beetje een idee krijgt van zijn/haar functie binnen het Usva Dagelijks Bestuur. Deze keer de tijd voor Lisa, de Coördinator Evenementen Extern.

1. Plog Evaluatie.JPG

 1. Vandaag begin ik de dag met het uittypen van evaluaties van evenementen. Iets wat ik de afgelopen tijd een beetje heb uitgesteld, maar wat natuurlijk wel heel belangrijk is voor mijn opvolger, voor jou misschien!2. Plog musical
 2. ’s Avonds heb ik repetitie voor de musical van mijn studievereniging (Panacea). In juni staan wij 2 avonden in de Stadschouwburg. Superveel zin in! Als Usva geven wij subsidies aan culturele projecten, waaronder ook deze musical.3. Plog Nootuitgang
 3. Ik heb commissievergadering met Nootuitgang. Zij organiseren een singer-songwriter wedstrijd op 20 april. Het begeleiden van commissies is voor de Coördinator evenementen een belangrijke taak. Zoals je ziet is er tijdens de vergadering ook ruimte voor gezelligheid!4. Plog Baliedienst.JPG
 4. Eén keer per week heb je baliedienst. Je zit dan 2 uurtjes achter de balie en ziet wie er op een normale dag eigenlijk allemaal Usva komen binnenwandelen. Het is altijd gezellig om even een praatje te maken met de voorbijkomende mensen.5. Plog consti
 5. Als Usva bestuur word je voor heel veel constitutieborrels uitgenodigd. Een mooie manier om de dag samen met andere besturen af te sluiten met een lekker biertje.6. Plog karaoke Night 3.JPG
 6. Vanavond is de Karaoke Night! Dit is een nieuw evenement voor Usva, dus we zijn heel benieuwd hoe de avond gaat verlopen. Jona en ik (als commissaris evenementen) zijn druk bezig met de aankleding van het theater. We hebben er zin in!7. Plog Kits achter de Rits.JPG
 7. We willen een workshop Vintage Renewal gaan organiseren, waarbij studenten kleding mee kunnen nemen en die tijdens de workshop op allerlei manieren kunnen pimpen. Via Stardust kwam ik in contact met Kits Achter De Rits. 2 studenten die spijker- en lerenjasjes vermaken met hele nice designs. Ik ga een afspraak met ze maken om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.8. Plog Domibo
 8. We hebben een heerlijk dakterras waar we als de zon schijnt lekker gaan lunchen of een borreltje doen. Vanmiddag is het tijd voor een domibo! 😉9. Plog O-swap.JPG
 9. Ik heb commissievergadering met O-Swap. Zij organiseren op 26 mei een kledingruil in het teken van duurzaamheid. Gooi kleren die je niet meer draagt niet weg, maar lever ze bij ons in! Wie weet maak je iemand anders er heel blij mee en vind jij zelf tijdens het evenement er leuke nieuwe items voor terug. De overgebleven kleding gaat naar het goede doel.10. Plog alleen op Usva
 10. Wist je al dat Usva in 2020 gaat verhuizen?! Vanmorgen is er een werksessie over hoe het nieuwe pand eruit moet gaan zien. Hannah en ik zijn hier niet bij en bestieren deze ochtend dus met z’n 2en Usva. Eens zien hoe dat afloopt…11. Plog poweryoga.JPG
 11. Voor wat ontspanning tussendoor doe ik een cursus poweryoga bij Usva. Daarna ben ik weer helemaal zen en relaxed.12. Plog '90
 12. Naast dat we met bestuur serieus bezig zijn, doen we ook veel leuke dingen met elkaar. Vanavond hebben we een ‘90’s party!

  ////////////////////////////////Ben jij nieuwsgierig naar meer informatie over een jaar bestuur doen bij Usva? Hier is alles wat je maar wilt weten te vinden!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s