Een week van de voorzitter van het Usva DB

Elk bestuurslid laat in de komende tijd op de blog zijn/haar week zien met behulp van wat foto’s, zodat je een beetje een idee krijgt van zijn/haar functie binnen het Usva Dagelijks Bestuur. Deze keer de tijd voor Ilse, de voorzitster van het DB 2016-2017!

foto 1

1. De boekjes voor de bestuurswerving zijn binnen! Word Usva Bestuur! Als voorzitter mag ik straks aanwezig zijn bij de sollicitaties voor het nieuwe bestuur. Deze week heb ik deelgenomen aan sollicitatietraining bij Career Services, dus ik ben er helemaal klaar voor.

foto 2

2. Ik ging langs bij het KEI-bestuur om het WIG-contract in te leveren voor de KEI-week. Augustus lijkt nog heel ver weg, maar samen met de KEI-commissie ben ik al druk bezig met de voorbereidingen. Dit jaar coördineer ik vanuit het Dagelijks Bestuur de KEI-commissie en de Jamcommissie (zie foto 9).

foto 3

3. Gezellig samen eten bij Usva met mede DB’ers. Chill receptje van Dorinda (secretaris)!  We eten regelmatig samen als we ’s avonds een activiteit hebben in Usva.

foto 4

4. Mixborrel AEGEE en Usva: Vandaag is Rood! Het was een hele geslaagde avond. Door alle constitutieborrels, vrijdagmiddagborrels en andere activiteiten hebben we een goede band opgebouwd met andere studentenorganisaties in Groningen.

foto 5

5. Ik heb paaseitjes gekocht voor op kantoor!  :)Onze successenlijst (achter op het bord) is nog niet helemaal bijgewerkt, er mogen nog een aantal dingen bij. Als voorzitter bewaak je de voortgang van het hele bestuur, dus je houdt bij of de doelen uit het jaarplan nagestreeft worden. Dit jaarplan heb ik begin van het studiejaar samen met de rest van het bestuur opgesteld.

foto 6

6. Op donderdagavond met een vriendin bij een concert geweest in Vera (één van onze samenwerkingspartners): The Homesick.

20170331_174616 (1)

7. Nog even de agenda opstellen voor de vergadering van morgen.  Als voorzitter leidt je alle DB vergaderingen. Onze wekelijkse vergaderingen vinden altijd plaats op woensdag. Soms plan ik nog een tweede vergadering in de week, vaak specifiek over een bepaald onderwerp. De zon schijnt, straks eindelijk naar buiten!

foto 8

8. Tussendoor even lekker lunchen met m’n roomies.  Het is erg fijn dat je tussen de soms lange dagen door ook even wat tijd kan pakken voor jezelf!

foto 9

9. Het is zover: de tweede jamsessie. Dit is iets nieuws bij Usva op maandagavonden, wat ik samen met de jamcommissie organiseer. Het was weer een groot succes, nu al zin in de volgende keer!

foto 10

10. Samen met Kelly (penningmeester) ben ik dit jaar verantwoordelijk voor de acquisitie. Vandaag bellen we een aantal organisaties op over mogelijke samenwerkingen

foto 11
11. Net gesprek gehad in het Academiegebouw met de directeur van de afdeling onderwijs en studenten van de RUG.

////////////////////////////////

Ben jij nieuwsgierig naar meer informatie over een jaar bestuur doen bij Usva? Hier is alles wat je maar wilt weten te vinden!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s